top of page

Dynamisk bannerannonsering med feeds och produktkataloger

Visa dina produkter för rätt kunder och optimera dynamiskt för försäljning

Om du driver en e-handelsbutik har du troligen en katalog med ett stort antal produkter. Att välja vilka som ska visas för potentiella kunder i annonser kan vara svårt. Dessutom kan olika kunder föredra olika produkter.

Vi erbjuder våra kunder ett dynamiskt bannerformat som automatiskt hämtar produktdata från flödet från din e-handelsbutik. Du behöver inte göra något designarbete eller bygga banners själv, vi sköter allt det åt dig. AI-drivna algoritmer kommer att optimera kampanjen för att generera så mycket försäljning som möjligt.

 

 

 

Designen på dessa banners är centrerad runt dina produktbilder och produkttext. Du behöver inte lägga till mer innehåll än så. Sedan möjliggör vi för alla som ser bannern att växla och bläddra interaktivt inuti bannern mellan olika produkter, som en karusellannons. Större bannerenheter visar flera produkter samtidigt.

Kampanjer optimeras dynamiskt för försäljning och konverteringar. Du kan definiera din egen målgrupp och vår teknologi och vårt team kommer att se till att kampanjen körs för att matcha de rätta kunderna med dina produkter.

Exempel på dynamiska annonser

Nedan är några exempel på banners från en av våra kunder som använder dynamiska produktflöden för att visa produkter interaktivt. Observera att designen på era banners kommer anpassas till ert varumärke, färger, logotyp, typsnitt och mer.

980x400

300x250

 

160x600

300x600

 

560x800

Plattformar som stöds​

Vi stödjer ett stort antal populära e-handelsplattformar. Så länge de kan producera en en feed med produktflöde kommer de troligen att fungera med vår tjänst. Vårt team hjälper till med uppkopplingen mot er plattform och feed.

Kontakta oss idag för att komma igång med dynamiska annonser:​

 

 

Dynamic Banner 1.png
Dynamic Banner 2.png
Dynamic Banner 4.png
Dynamic Banner 3.png
Dynamic Banner 5.png

Kontakt

Tack! Vi återkommer snarast till dig.

Feedbaserad bannerannonsering med Emerse.png
bottom of page