skip to Main Content
Emerse Utser Lydia Till Ny Finance Manager

Emerse utser Lydia till ny Finance Manager

Lydia Karadak ansluter sig till Emerse efter tretton år hos Lime Technologies. Som Finance Manager hos Emerse kommer hon ansvara för att leda den dagliga verksamheten inom alla finansområdena, inklusive affärsutveckling, redovisning, prissättning av Emerse produkter och tjänster samt personal- och HR frågor. Hon har en lång erfarenhet från olika ekonomiska roller och är utbildad Diplomerad Controller hos Executive Foundation Lund, vid Lunds Universitet. Vi på Emerse välkomnar Lydia och ser fram emot ett långt samarbete! 

”Från och med idag väntar nya utmaningar! Idag tillträder jag som Finance Manager på Emerse och ser framemot att få vara en del av en ny och spännande resa!” – Lydia Karadak

Varmt välkommen att kontakta Lydia via mail på lydia.karadak@emerse.com eller telefon 046-3780102.

Back To Top