skip to Main Content
The Point

The Point

Fasaden är på plats och fler och fler intressanta företag väljer att flytta kontoret till The Point som står redo från första kvartalet nästa år. The Point som är Öresundsregionens högsta kontorshus har nu fått äran att välkomna Emerse till våning 12.

Hela teamet var nyligen på besök i de lokaler som ska bli vårt nya kontor på tolfte våningen. Det är fortfarande en byggarbetsplats och vi fick föreställa oss var de olika mötesrummen och kontorsplatserna ska vara. Det som imponerade mest på oss var såklart den fantastiska utsikten över både Malmö Arena och Öresundsbron. I början av nästa år går flytten till Malmö Hyllie och det ska bli riktigt spännande. Vi längtar!

Annehems VD, Pia Andersson och Emerse VD, Carl-Johan Grund

”Det är såklart lite blandade känslor att flytta från Lund men nu kommer vi att få effektivare transporttillgång till och från verksamheten. Närheten till Köpenhamn och flygplatsen är också en fördel. I The Point får vi tillgång till bra service och en attraktiv och spännande fastighet som ligger nära allt man kan önska”, medger Carl-Johan Grund, VD på Emerse.

Back To Top