skip to Main Content
Ads.txt För Mobilappar

Ads.txt för mobilappar

Nu har IAB Tech Lab släppt den slutgiltiga versionen av app-ads.txt. Det betyder att beta-perioden är slut och att IAB nu uppmanar apputgivare, köpare och appbutiker att implementera riktlinjerna för alla nya appar samt ta bort gamla som inte stödjer specifikationerna.

App-ads.txt är en förlängning av den ursprungliga ads.txt-standarden som automatiskt filtrerar bort obehöriga budförfrågningar från alla leverantörer. Ads.txt skapades att öka transparensen i det programmatiska ekosystemet för onlinereklam som publicister och distributörer kan använda för att offentligt deklarera de företag som de tillåter sälja deras annonsutrymmen online. På detta sätt bekräftas det att du använder en legitim partner med all den säkerhet som det innebär.

Läs mer om kvalitet och säkerhet här

Back To Top