skip to Main Content
Emerse Fortsätter Expandera

Emerse fortsätter expandera

I takt med den starka tillväxten av digitala medieinvesteringar, expanderar vi vårt säljteam i Sverige. Vi välkomnar Gunnar Asab som vår nya Key Account Manager.

Gunnar har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och har tidigare arbetat med försäljning av digitala medier hos bland annat TV4-gruppen i Stockholm. Han kommer att utgå från vårt huvudkontor i Lund men ser stora delar av Sverige som sin arbetsplats för erbjudandet av programmatisk annonsering.

Institutet för reklam- och mediestatistik, IRM, rapporterade om en stark tillväxt inom programmatisk handel i Sverige under 2018. Programmatisk annonsering är redan en välanvänd marknadsföringsmetod bland stora och globala varumärken, och den senaste tiden har vi sett ett utökat intresse även hos mindre och medelstora företag.

Stina Larsson

”Det är viktigt att vi kan hålla jämna steg med utvecklingen av marknaden och möta våra kunders behov i resten av Sverige. Gunnars stora kontaktnät och erfarenhet av branschen i Stockholm ser vi som en stor tillgång,” säger Stina Larsson, försäljningschef i Sverige.

”Efter att ha jobbat många år från publishersidan, ska det bli riktigt spännande att jobba med den växande tekniksidan istället,” säger Gunnar.

Back To Top