skip to Main Content
Emerse Expanderar I Västsverige

Emerse expanderar i Västsverige

Just nu satsar vi på att expandera i Sverige. Först ut är förstärkning i Västsverige genom erfarna mediesäljaren Erika Smedbro.

– Vi vill ha en nära relation till våra kunder och behöver vara lokalt närvarande redan från första kontakten. Tack vare rekryteringen av Erika kan vi täcka upp bättre på västkusten för att hjälpa fler kunder och varumärken att växa genom digital marknadsföring, säger Stina Larsson, försäljningschef på Emerse.

Erika Smedbro får ansvar för försäljningen av våra tjänster i Västra Sverige och utgår från Göteborg. Hon kommer senast från Inteleon som utvecklar digitala tjänster för parkeringsbranschen och har en gedigen erfarenhet av medieförsäljning och digitala tjänster, bland annat från Jernhusen Media och Metro.

 

Programmatisk annonsering är superhett och jag ser fram emot att få fler att inse fördelarna med att kunna nå precis dem de vill vid rätt tidpunkt och på rätt platser, allt för bättre medieinvesteringar, berättar Erika Smedbro.

Back To Top