skip to Main Content
Spännande Idéer, Många Möten Och Nu … Action!

Spännande idéer, många möten och nu … action!

Dmexco i Köln är den största mötesplatsen i Europa för nyckelaktörer inom digital marknadsföring. De senaste åren har vi varit en aktiv del i detta event. Utställningen och konferensen för 2018 gick av stapeln i förra veckan:

Cirkeln symboliserar konferensen, full av idéer, som en ballong fylld av tankar som stiger upp mot himlen. Det är inspiration utan gränser, öppen och delbar. Vi kom hem med många idéer och ser fram emot att dela dem med dig. Här är tre trendande begrepp som definitivt kommer att vara på dagordningen hos varje seriöst digitaliserade företag 2019, och detta är hur vi tolkar vi det via vår transparenta DSP:

  • Transparens – Vad betyder det i världen av media-köpplattformar? Det betyder att du har fullständig inblick i vilka avgifter du betalar och kan vara säker på att det inte finns några dolda kostnader mellan vår DSP och andra delar av försörjningskedjan. Det betyder att du vet exakt var dina annonser kör och har full kontroll över hur din marknadsbudget är investerad.

  • Användaren i centrum – Sedan GDPR betyder detta mer än att bara att försöka driva på och sälja mer till kunder och optimera effektiviteten. Det innebär att göra vår digitala värld enklare, säkrare och mer pålitlig. Om användarupplevelsen är dålig får du inga återbesök. Det tar bara en sekund att tappa deras förtroende.

  • Artificiell intelligens – En megatrend, enligt många talare. AI med ansiktsigenkänning kan hindra lastbilsförare från att somna under körning och därigenom förhindra olyckor. Men kan AI också förbättra annonsresultat? Vissa människor menade att vi har nått en ny era av Internetannonsering, där så kallad ”Reinforcement Learning”, en teknik för förstärkt självlärande, kommer att tredubbla effektiviteten i onlinereklam. Spännande!

En utställning finns ofta på ett ganska avgränsat utrymme omgivet av väggar. I år hade
Dmexco 1000 utställare från 39 olika länder på 100 000 m² utställningsyta. Ja, vi
kommunicerar mestadels digitalt i branschen, men möten är fortfarande väldigt kraftfulla.
Efter riktigt bra möten och synkade mål är vi redo att ta steget vidare och börja jobba
tillsammans!

Emerse är play-knappen! Vi hjälper våra kunder att förflytta sig mot nya resultat genom att
driva kampanjer som gör marknadsföringsteam populära!
Kontakta oss idag för att boka en demo!

Tips: Här hittar du en massa videos med presentationer av olika aktuella ämnen från
DMEXCO-konferensen: www.youtube.com/user/dmexcovideo.

Back To Top