skip to Main Content
DMEXCO – Tid Att Tänka Efter

DMEXCO – tid att tänka efter

Håll dig nyfiken, var medveten, ta ansvar och skapa speciella upplevelser. Det här meddelandet ligger bakom mottot ”Take Care” (Curiosity–Action–Responsibility–Experience), som dmexco (12 september och 13 september) har valt för 2018. Med detta visar den digitala ekonomins centrala mötesplats att man värnar om användarnas behov.

Samtidigt som digitaliseringen har tagit sig in fler och fler affärsområden och delar av våra liv, blir kritikerna också fler. Medietäckningen under de senaste månaderna har underlättat för skeptikerna. Vare sig det handlat om dataskandaler, påstådd valmanipulation, Internet-jättarnas dominans eller rädslan för arbetsförluster i den artificiella intelligensåldern – skälen har varit många. Den digitala ekonomin är medveten om detta. Det är utan tvekan en uppmaning till förändring. En mer öppen kommunikation och definitionen av nya värden utgör kärnan i den pågående debatten. Med konferensens motto ”Take C.A.R.E.”, vill DMEXCO ta upp debatten utan att peka finger.

Vi hoppas att alla besökare använder denna input för att framtidssäkra sina affärer. Genom att vara nyfiken, agera medvetet, ta ansvar och skapa erfarenheter. Vi hoppas såklart att vi ses där! Du hittar oss i Hall 7 – Monter A066.

Live demos av vår plattform – en helt transparent och oberoende DSP

Vi är stolta över att kunna erbjuda en verkligt transparent och oberoende DSP. Vår produktstrategi är helt inriktad på att utveckla teknik som gör det möjligt för våra kunder att uppnå bättre avkastning på sina reklaminvesteringar. Vi har inget intresse av att följa vad andra plattformar på marknaden gör, såvida det inte hjälper våra kunder att öka effekten av deras annonsering.

I vår monter kommer vi att visa hur plattformen fungerar och hur lätt den är att använda samt dema några nyligen tillagda funktioner som gör den ännu mer cool.

Ansök om att
bli leverantör

Se en demo
i vår monter

Få en intro
av vår DSP

Back To Top