skip to Main Content
Tracy Levin Befordrad Till Head Of Partnerships

Tracy Levin befordrad till Head of Partnerships

Sedan starten för drygt tio år sedan har vårt mål varit att skapa effekt från digital annonsering som ger resultat och hjälper kunderna att växa. Tillväxten har varit positiv och sprungit ur många långsiktiga kundrelationer. Nu skruvas fokus upp på partnerskap på supply-sidan. Genom en intern befordran, meddelar vi nu att Tracy Levin kommer att axla rollen som Head of Partnerships.

Tracy Levin har 14 års erfarenhet från annonsförsäljning i internationella mediaorganisationer. Innan Tracy började på Emerse år 2014, arbetade hon inom TV och Digitala Media på bland andra CBS Telvision och Fischer Communications i USA samt på Educations.com Media Group i Sverige. Hon kommer även att få användning av flera av sina talanger från sin tidigare roll som Business Director, där hon framgångsrikt byggt starka, långsiktiga relationer med våra internationella kunder.

“Jag är väldigt exalterad över att ta mig an den här nya rollen för att bygga vidare på de framgångar vi redan har haft och att ta relationerna med alla våra partners till en ny nivå. På Emerse strävar vi efter att göra våra kunder framgångsrika. Genom att jobba närmare våra nuvarande data- och supply partners, samt att lägga till nya viktiga spelare i mixen kommer vi att kunna växa vår kundportfölj och hjälpa dem att bli ännu mer framgångsrika. Jag ser verkligen fram emot den nya rollen!”, säger Tracy, vår nyutnämnda Head of Partnerships.

I sin nya roll kommer Tracy att få ansvar för kontakter med utgivare samt olika ad-tech-leverantörer såsom supply side plattformar och dataleverantörer. Tracys nya roll inkluderar också både den dagliga verksamheten och att skapa och inrätta nya privata marknadsplatser. Marknaderna inkluderar både Sverige, Norden och internationellt. Rollen innebär också en mer strategisk relationsbyggnad för att skapa nya möjligheter för Emerse och att säkerställa att företagets erbjudande är kompatibelt med affärsmodellerna och nya produktutbud från viktiga mediegrupper.

”Förlagssidan är en väldigt viktig sida av vår verksamhet och det blir allt viktigare att bygga starka relationer nu med GDPR. Starka relationer med utgivare kan också öppna dörrar till potentiella nya kunder och nya marknader”, förklarar Carl-Johan Grund, Emerse grundare och vd.

Varmt välkommen att kontakta Tracy via mail på tracy.levin@emerse.com eller telefon 046-3780106.

Back To Top