skip to Main Content
Nå Rätt Genom Närhet

Nå rätt genom närhet

Under det senaste årtiondet har mobiltelefon användningen ökat explosionsartat, vilket har gjort att internet är tillgängligt överallt, folk streamar och tittar på videoklipp även när de är på språng. Vi har anpassat oss till den växande trenden för att fortsätta vara relevanta och fortsätta att nå rätt målgrupp vid rätt tidpunkt.

Med den senaste tidens utveckling av geo-targeting, samt med hjälp av våra egna unika algoritmer, kan vi distribuera rätt videoklipp till utvalda målgrupper på specifika platser. Genom en smal och lokal geo-targeting med avancerad IP-adress-teknologi kan vi med stor träffsäkerhet mappa ut specifika GPS-koordinater och nå målgrupper inom ett särskilt område. Området bestämmer du själv och kan begränsas av vissa länder, städer eller stadsdelar.

Till exempel; en kaféägare kan exponera potentiella kunder med sin oemotståndliga frukostannons när kunderna är i närheten av caféet. I kombination med tidsallokering så kan man även styra distributionen av  annonser till specifika tider på dygnet. Kaffe- och frukostannonser visas bara på morgonen och förmiddagen mellan 7 och 10 alla vardagar och fram till 13 på helgerna för att även locka de som är sugna på brunch. Annonsen kan enkelt ersättas med luncherbjudanden när klockan närmar sig 12, vilket är den tid då målgruppen tänker på vilka lunchalternativ som finns och fattar ett beslut om vilken restaurang som de ska besöka, eller letar efter enkla matalternativ på nätet.

Fördelarna med att använda marknadsföring med geo-targeting är för bra för att strunta i. Du når den rätta målgruppen under den bästa möjliga tidpunkten, när de befinner sig på rätt ställe. Du har också möjlighet att utöka din räckvidd och nå personer som kanske inte redan känner till din verksamhet och på så sätt även öka konverteringsfrekvensen och försäljningen.

Back To Top