skip to Main Content
Brand Safety

Brand Safety

När man jobbar med programmatisk handel är det viktigt att man kontrollerar kvaliteten på den trafik man köper. En stor del av internettrafiken är opålitlig eller kommer från oseriösa källor. Speciellt med tanke på ökningen av extremistisk och känsligt innehåll på nätet, finns det en risk för annonser hamnar bredvid olämpligt innehåll. Oavsett om det rör sig om illegala botar, misstänksamma URL:er eller bedrägerier från en specifik sida så finns vi här för att skydda dig.

Det finns flera exempel på kampanjer som har hamnat riktigt fel, de delas ofta på sociala medier och har lett till att varumärkessäkerhet uppmärksammats även bland allmänheten.

Under många år har vi kämpat hårt mot internetbedrägeri och bedräglig trafik. Vi har utvecklat ett avancerat filtreringssystem som kan garantera högkvalitativ trafik och en säker miljö för varumärken.  Innan vi överväger att köpa reklamutrymme, beräknar vi först risken med hjälp av innehållsbetyg. Med hjälp av vårt eget poängsystem och lösningar från tredje part filtrerar vi automatiskt bort placeringar som vi anser vara olämpliga. Vi är ständigt vaksamma för falska klick och andra misstänksamma aktiviteter. Vårt system består också av flera olika komponenter såsom kollisionsdetekteringsåtgärder, seriositet, synlighet och eventuellt överbelamrat annonsutrymme som skyddar oss mot att köpa mer än en annons på samma webbsida. Tillsammans så utgör dessa parametrar grunden för bedömning innan köp av annonsutrymme. Ibland blir det fel, eller åtminstone blir det fel någon annanstans.

Läs mer om vår säkerhet här

Back To Top