skip to Main Content
Vad Vill Du Berätta?

Vad vill du berätta?

Brand storytelling fungerar väl för både mindre kända företag, såväl som stora globala varumärken. Att bygga upp en historia med hjälp av sekventiell videoannonsering ökar gradvis medvetenheten och fångar målgruppens uppmärksamhet på ett mycket effektivt sätt.

Sekventiell storytelling använder sig av programmatisk re-targeting teknik och bygger på intressebaserad målgrupps annonsering. Det är ett smart sätt att nå målgrupper som vi vet har ett intresse för antingen videoens innehåll eller av varumärket själv. Genom att använda flera annonser i en kampanj kan du väcka nyfikenhet hos målgruppen och få dem att vilja se mer av ditt varumärke.

Click image to enlarge

Till exempel; En serie av 3 videoklipp, en kortare följd av två längre, visas för användare i en sekventiell ordning. Endast de som har sett den första videon får se den andra och sedan den tredje. I stället för att visas samma annons om och om igen, kommer de att se vidare eftersom meddelandet utvecklas vid varje annonstilfälle. Ungefär som en följetong.  Detta är ett perfekt format  för produktlanseringar och trailers.

Det låter kanske uppenbart, men det är nödvändigt för oss att förstå din målgrupp väl för att sekvensen och berättelsen ska bli en succé. Med hjälp av cookiedata som samlas in från taggar som vi placerar på din sajt, kan vi lära oss vad dina kunder är intresserade av när de besöker din sajt. Det innebär också att vi kan spåra vilka andra webbplatser och sidor de besöker. Sajter som  vi sen kan nå och annonsera på genom programmatisk annonsering. Den här metoden gör att vi kan expandera din målgrupp och hitta nya kunder inom samma geografiska region med liknande profiler och intressen och sedan rikta annonser mot just dessa användare.

Sekventiell annonsering är den nya stora grejen inom digital marknadsföring, så nu är det bara att fundera på vad du har att berätta.

Back To Top