skip to Main Content
Framtidssnack

Framtidssnack

Podcasten Framtidssnack har intervjuat Emerse VD, Carl-Johan Grund, om hur det är att vara egenföretagare. I avsnitt 10 av podden ger han en inblick i hur det fungerar att starta och driva eget företag i praktiken.

Som entreprenör tycker man det är kul att komma på nya saker och och bygga nya produkter, men det gäller att tänka långsiktigt med det man startar. Företagaren i mig ser affärsmöjligheter överallt, ungefär som ett Pokemon-spel. Jag ser ofta sådant som man kan göra bättre, och inte sällan är man själv kund och jag skulle behöva en sån här produkt eller tjänst. Jag har fler idéer än vad jag kan göra verklighet av. Det är inte enbart idéer till nya företag, utan det är även nya produkter och tjänster till Emerse. Den största utmanigen för mig är att undvika att följa alla dessa idéer för att istället fokusera på en eller ett fåtal idéer och göra dem riktigt bra,” säjer Carl-Johan.

Lyssna på hela avsnittet här: Framtidssnack

Framtidssnack är en inspirerande podcast med fokus på vad som väntar efter studenten, vare sig det gäller resor, studier eller yrkesval. Podden drivs av tre tjejer från ProCivitas Privata Gymnasium i Malmö, Lovisa Bergdahl, Johanna Larsson och Emelina Rosenstielke.

Back To Top