skip to Main Content
Digtiala Trender 2017

Digtiala trender 2017

Vi har varit ute och trendspanat på Media Evolution i Malmö, och tagit pulsen på de nya digitala trenderna för 2017. Att förutspå kommande trender är nästan omöjligt, endast tiden kan utvisa om det är rätt eller fel. Vid morgonens frukostseminarium presenterade den digitala kommunikationsbyrån Kan, en rad sannolika digitala trender för det kommande året.

Video toppar helt klart trend-ometern just nu. Videoinnehåll skapas av precis alla och postas helt oredigerade på olika sociala mediakanaler. Detta är bara en början eftersom fler och fler plattformar hoppar på tåget med live-videoströmmar.

VR-glasögon, är också påväg uppåt. Efter att glasögonen blivit utnämnda till årets julklapp förra året, är det allt fler som har tillgång till teknologin. Tekniken är visserligen fortfarande väldigt ny, men potentialen är enorm. Föreställ dig en 3-dimensionell annonsupplevelse där du kan engagera din målgrupp på ett helt nytt sätt. Speciellt filmade videoannonser med särskilda 360 graders kameror, för en ny generation programmatisk videoannonsering. Kom ihåg att du hörde det här först!

#onlineadvertising #onlineadvertisingplatform #programmaticadvertising #digitalmarketing #digitaladvertising #programmatic #trends #digitaltrends2017 #breakfastseminar #kan #mediaevolution

Back To Top