skip to Main Content
Emerse Donerar Till Barncancerfonden

Emerse donerar till Barncancerfonden

Vi på Emerse är både stolta och glada att meddela att vi har donerat en avsevärd summa till Barncancerfonden.

En 500-kronorssedel som blivit signerad av racinglegenden Kenny Bräck, auktioneras ut vid en Autoropa Racing dag på Ring Knutstorp i helgen. Det vinnande budet från Emerse var på 11.000 kronor, och hela beloppet går oavkortat till Barncancerfonden. Totalt sett drog kvällens alla auktioner in över 1 miljon kronor till Barncancerfonden, för att hjälpa dem nå sina mål att besegra barncancer. Det är något som vi värnar om på här på Emerse. Vi vill verkligen att stödja och göra vad vi kan för att hjälpa.

Jag skulle vilja utmana andra kändisar, som Kenny, att göra samma sak. Signera en sedel och erbjud den till högstbjudande till förmån för Barncancerfonden, säger Carl-Johan.

#emerse #autoropa #autoroparacingdays #barapaautoropa #autoropaforlife #kennybräck #kenny500barncancerfonden #donation #barncancerfonden #80procenträckerinte #utrotabarncancer @barncancerfonden @autoropa

Back To Top