skip to Main Content
Annonsera Programmatiskt På Spotify

Annonsera programmatiskt på Spotify

Emerse erbjuder nu programmatisk annonsering på Spotify direkt via vår DSP, så att du kan nå de användare som överenstämmer med kampanjens målgruppsprofil. Du kan välja mellan flera olika annonsformat, bland annat video- och bannerannonser för både mobil och dator.

Spotify är Sveriges största musikströmmings- tjänst online. Tjänsten har över 1 miljon aktiva gratisanvändare i Sverige som spenderar i genomsnitt 148 minuter om dagen med att lyssna på musik. I utbyte mot gratis musikflöde blir de exponerade för annonser via både ljud och bild.

Klicka på bilden för större bild

Vi har upprättat en Privat Marknadsplats deal med Spotify, vilket innebär att du kan annonsera på Spotify direkt via vår DSP. Du kan nå målgrupper baserat på ålder, kön, musik genres, låtlistor och lyssnings beteende i realtid. Videoannonserna spelas automatiskt när gratislyssnare klickar på en av Spotifys låtlistor. Efter att lyssnarna tagit del av videoannonsen erbjuds de 30 minuter reklamfri lyssning. Under de 30 minuterna kommer däremot mer annonser dyka upp på lyssnarnas display. Bannerannonserna syns på skärmen samtidigt som användarna söker i låtlistor.

Kontakta oss redan idag för att komma igång med din Spotify kampanj.

Kontakta oss
Back To Top