skip to Main Content
Marknadsföring Till Frukost

Marknadsföring till frukost

Emerse marknadsassistent var inbjuden till ett frukostseminarium på Media Evolution i Malmö. Björn Owen Glad, marknadschef på Spoon Publishing, presenterade en hel del marknadsföringsinsikter och massor av inspiration samtidigt som publiken serverades kaffe och frukostfrallor.

Principerna för content-marknadsföring är densamma nu som för hundra år sedan, även om metoderna och tekniken har förändrats. Björn förklarade vad som är mest relevant i dag, vad som kommer att vara viktigt i morgon och om vilka fällor man bör undvika. Han anser att framgångsrik marknadsföring kräver ett konstant flöde av intressant och engagerande innehåll. Man måste uttrycka sig med förtroende och engagera publiken med en passion som bygger långsiktigt förtroende.

Summan av kardemumman är att content-marknadsföring kräver en mycket tydlig strategi för att fungera väl. Detta är något som vi på Emerse håller på att definiera just nu. Håll ett öga på vår hemsida, Facebook och Twitter för mer information. Att lära sig nya saker för frukost är ett bra sätt att börja dagen!

#SpoonAcademy

Back To Top